Welkom op onze website.

Wenst u meer informatie over acrylnagels en het aanbrengen daarvan. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij werken uitsluitend op telefonische afspraak.

Welkom op de site van Nagelstudio Xtreme NailsIn deze sectie vind u een korte uitleg over de behandelingen die ik u aanbied.

*Acrylnagels

Acrylnagels worden gemaakt met 2 produkten. Een poeder en een vloeistof. Van acryl wordt een harde kunstnagel gemaakt die tegen een stootje kan. Men kan acryl gebruiken om de natuurlijke nagels te verstevigen, maar acryl kan ook gebruikt worden om de nagels te verlengen. Verlengen van acrylnagels kan met behulp van kunststof tips die eerst op de natuurlijke nagel aangebracht worden of door middel van een sjabloon die onder de natuurlijke nagel geplakt wordt en waar dan uit de vrije hand een nagel op "geboetseerd" wordt.
Acrylnagels kunnen in verschillende vormen en kleuren gezet worden en kunnen voorzien worden van diverse versieringen (ook nailart genoemd).
Acrylnagels worden afgewerkt met een gel voor de glans en een UV-lak om vergeling tegen te gaan.

*Gelnagels
De gel waar ik mee werk is geen bouwgel. Het is een combinatie tussen gewone gel en gellak. Hij word gebruikt enkel ter versteviging van de natuurlijke nagel. Men kan er geen verlenging mee doen omdat deze gel daarvoor te zwak is. Het is wel mogelijk om je nagels te voorzien van een mooi wit of gekleurd randje of een volledig gekleurde nagel die 3 weken blijf zitten. Ook kunnen deze nagels voorzien worden van diverse soorten nailart.

*One base gellak
Is een nagellak op basis van gel. Deze lak kan zowel op de natuurlijke nagels aangebracht worden als op de kunstnagels.
De gellak blijft ongeveer een 2 weken mooi . Deze gellak is ook ideaal om in de zomer de teennagels te sieren.

*Manicure
Afhankelijk van de gekozen manicurebehandeling worden uw nagels in het gewenste model gevijld, in een badje met bruispareltjes gezet, nagelriemen wegduwen en overgebleven velletjes worden van de nagels weggehaald, een scrub-behandeling die uw handen weer heel erg zacht maakt, verzorgende handcreme en een verzorgende lak.